Het deelnemersveld van de Kärcher Curaçao Cyclingweek begint vorm te krijgen! We hebben de laatste weken behoorlijk wat inschrijvingen binnengekregen. Op de startlijst vinden we namen uit o.a Aruba en Sint Maarten en daarnaast vinden we ook de namen terug van Nederlandse toppers zoals Lars Boom, Marijn de Vries en Pieter Weening!

Lars Boom wist onlangs voor de tweede keer op rij de Nederlandse mountainbike titel te veroveren. Naast zijn mountainbike titels heeft Lars in het verleden o.a. etappes gewonnen in de Tour de France en de ronde van Spanje. Na een jaar van blessureleed heeft Lars ervoor gekozen om zijn seizoensvoorbereiding te starten op Curaçao. Dat gaat wat beloven!

Marijn de Vries is een echte laatbloeier, op de fiets dan. Op haar 30e besloot Marijn dat ze nog even profwielrenner wilde worden. Wat onmogelijk werd geacht wist ze toch voor elkaar te boxen! Tussen 2010 en 2016 was ze wielrenster op het allerhoogste niveau. Ze wist o.a. een 8e plek te behalen in de wereldbekerwedstrijd ronde van Drenthe (2013) en twee keer een plekje te bemachtigen in de nationale selectie voor het WK.
Inmiddels is Marijn een kersverse moeder en is ze als journaliste actief voor onder andere de Trouw en werkt ze als analiste voor Studio Sport en langs de Lijn. Daarnaast is ze een van de hoofdredacteuren van het populaire fietsmagazine Pedala speciaal voor vrouwen.

Pieter Weening behoeft op Curaçao eigenlijk geen verdere introductie. De 37-jarige Harekiet is inmiddels kind aan huis van de Kärcher Curaçao Cyclingweek. In het verleden was de man van het grote verzet o.a. succesvol in de Tour de France, giro d’ Italië en de ronde van Zwitserland! Ook afgelopen seizoen heeft Pieter laten zijn dat zijn knieën nog lang niet versleten zijn! Zo wist hij de koninginnenrit in de ronde van Oostenrijk op zijn naam te schrijven en was hij onlangs actief als meesterknecht van Tom Dumoulin op het Wereld Kampioenschap in Innsbruck!
Lars, Marijn en Pieter zullen tijdens de Kärcher Curaçao Cyclingweek verblijven in een van de mooie studio’s van Oasis Coral Estate Beach. En als ze niet op de mountainbike zitten rijden ze over het eiland in een auto beschikbaar gesteld door Auto huren op Curaçao.