Koraal Rooftop Terrace

 

You’re welcome at Koraal… Ondek de nieuwste hotspot en het nummer 1 restaurant van Curacao op Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort. Kom een drankje drinken en hapje eten op ons dakterras, in ons restaurant of op een bedje bij onze infinity pool

 

ELEVATED POOL EXPERIENCE

Overdag biedt Koraal een high end en luxe dag bij het zwembad met heerlijke cocktails van de hoogste kwaliteit, verse smoothies en een uitgebreid lunch menu met gerechten “to share or not to share” . Je kan heerlijk lunchen op het dakterras met uitzicht op de Caribische zee, zwemmen in het zoutwater infinity zwembad en ontspannen op de luxe strandbedjes op het schaduwrijke terras.

ROOFTOP BAR

 

Onze ruim opgezette rooftopbar is de perfecte plek om ‘s avonds een drankje te komen te drinken. Koraal staat bekend om zijn signature cocktails, maar ook een biertje van de tap of een goed glas wijn van de uitgebreide wijnselectie zijn een perfecte keus.

 

ELEVATED BAR FOOD

 

Ook biedt Koraal de lekkerste bites & luxe bar gerechten, zoals de meest verrukkelijke burger op het eiland, spare ribs, een zalige Surf & Turf Salade of een heerlijke Koraal Taste Platter.

 

Het verhaal

Koraal is een rooftop bar, restaurant en zwembad, gelegen op een prachtige locatie bij Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort.

Overdag biedt Koraal een luxe ervaring met luxe cocktails, natuurlijke fruitdrankjes en een verscheidenheid aan lunchgerechten. We hebben geweldige loungehoeken met zeezicht rondom en een zoutwater zwembad met luxe ligstoelen en veel schaduw.

’s Avonds is Koraal de perfecte plek voor een cocktail, biertje of een wijn uit onze brede selectie van wijn. Geniet van heerlijke hapjes en bargerechten, zoals de Juicyest Burger, een Surf & Turf Salade of een heerlijke Korale Taste Platter om te delen.

 

 

CONTACT

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

E:   info@koraalcuracao.com
T:   +5999 735 28 84