Dasia Cycling Curacao

Dasia Cycling is de Specialized Concept Store van Curaçao, de eerste Concept Store in het Caribisch gebied.
Sinds de start in 2005 is de winkel gegroeid op alle vlakken, van voorraad tot personeel en van service tot kennis.

SHOP

Dasia Cycling verkoopt een uitgebreid assortiment fietsen en fietsaccessoires van Specialized. Daarnaast vind je onderdelen, accessoires, kleding en sportbrillen van toonaangevende merken.

SERVICE

Bij Dasia Cycling kun je je fiets laten repareren, een uitgebreide fietsmeting laten uitvoeren en je vindt er het MTB handboek van Curaçao!

SPECIALIZED

Met winnaars van de Tour de France, klassiekers en wereldkampioenschappen op zowel de weg als op de MTB is Specialized toonaangevend op het gebied van sportieve fietsen.

Over Dasia Cycling

Dasia Cycling is de Specialized Concept Store van Curaçao, de eerste Concept Store in het Caribisch gebied. In 2009 is de winkel Specialized dealer geworden en de concept store is een volgende stap in de samenwerking met Specialized. Door Specialized worden het personeel getraind op het gebied van productkennis en Body Geometry middels SBCU (Specialized Bicycle Component University). Zodoende kunnen zeu het beste advies geven. Naast Specialized producten vindt u bij Dasia Cycling Curaçao de producten van: CamelBak, Oakley, Shimano, Pro, Sram, Profile Design, Saris, Garmin en Mavic

CONTACT

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Kaya Flamboyan 1a, Curaçao
T:   +5999 737-1112
M:  +5999 525-1112
E:   info@dasiacuracao.com