TEAM Coral Estate Sales

TEAM Coral Estate Sales is dé officiële verkooporganisatie van Coral Estate. Zo heeft TEAM Coral Estate Sales met afstand het grootste en breedste aanbod van villa’s, appartementen, studio’s, bouwkavels en holiday homes als investering op dit unieke resort. Onze teams op Curaçao (ons kantoor is gevestigd in het entreegebouw van het bruisende hart van Coral estate: Coral Estate Centre) en Nederland (gevestigd in Zierikzee) werken nauw samen om uw meest uitdagende wensen te realiseren. Van aankoop van een bestaande villa tot realisatie van uw nieuwe droomvilla op een van de beschikbare kavels. Van studio tot exclusief appartement. En van holiday home voor uzelf tot interessante investering voor verhuur. U bent van harte welkom bij een van onze kantoren!

Dit zijn uw adviseurs!

Neemt u voor vragen of aanvullende informatie contact op met het salesteam van Coral Estate Sales. Dat kan via ons kantoor op Curaçao, gevestigd op Coral Estate, of via ons kantoor in Zierikzee, Nederland.

Villas op Coral Estate

In onze portefeuille hebben wij een zeer divers aanbod van schitterende family homes, exclusieve villa’s en private beach villa’s in een prijsrange van US$ 300.000 tot US$ 3.000.000

Bouwkavels op Coral Estate

Zelf uw droomvilla bouwen zonder concessies, helemaal volgens uw wensen? Kan! Coral Estate heeft een rijk aanbod aan bouwkavels beschikbaar met koopsommen vanaf US$ 199,000. Vrijwel alle kavels bieden een fantastisch zicht op de Caribische Zee en volop mogelijkheden om de villa van uw dromen te realiseren.

Appartementen op Coral Estate

Op een van de mooiste plekken van Coral Estate presenteert TEAM Coral Estate Sales een hoogwaardige ontwikkeling van  luxueuze seaview appartementen en  exclusieve penthouses, variërend in oppervlakte van 108m2 tot maar liefst 456 m2. Omgeven door prachtige tropische tuinen met zwembaden. Maak hier kennis met Cape Marie Luxury Apartments.

CONTACT

Coral Estate Sales Netherlands:
Nieuwe Haven 143
4301 DL Zierikzee
CoC 62942891
Part of TEAMforREAL B.V. group of companies

T: +31(0)88 1900 222
E: info@coralestatesales.com