Aquarius Caribbean

‘Maak je droom werkelijkheid’. Dat is onze dagelijkse motivatie. Met 35 jaar ervaring in Europa en 7 jaar ervaring in het Caribischgebied, is Aquarius uw partner op het gebied van bouwprojecten, vastgoedontwikkeling en vastgoedbeheer. In onze organisatie werken we volgens de Europese normen, aangepast aan de lokale voorzieningen. Aquarius Caribbean werkt samen met u om uw dromen waar te maken. Kwaliteit en vertrouwen staat voorop in deze samenwerking.

Aquarius bouwbeheer

Het bouwen van uw droomhuis, het verbouwen van een bestaande woning of de bouw van een ander soort project is een grote stap. Er komt veel voorbereiding bij kijken en u krijgt te maken met situaties die voor u niet, of in mindere mate, bekend zijn. Door onze ruime ervaring in zowel Europa als het Caribisch gebied, kunnen wij u volledig begeleiden in dit proces. Het bouwen van een huis, appartement of ander project is een continu bewegend proces en hiervoor heeft u een flexibele partner nodig. Iemand die zich snel aan allerlei veranderingen kan aanpassen. Aquarius Caribbean is eigenaar van de meeste bouwmaterialen en we hebben beschikking over opslagruimte. Dit maakt ons onafhankelijk van andere partijen. Daarnaast bestaat ons personeel uit architecten, loodgieters, elektriciens, timmerlieden en metselaars. We hoeven daarom niet op onderaannemers te vertrouwen. Vanwege deze voordelen werken we snel en efficiënt en daarom kunnen we onze apparatuur en mankracht onmiddellijk inzetten waar het nodig is. Door goede contacten met leveranciers, zowel lokaal als in Europa, kunnen we u ook helpen met het inkopen van materiaal.

Aquarius vastgoed

Aquarius Caribbean heeft een aantal percelen en objecten in portefeuille die gerealiseerd zijn of nog in ontwikkeling zijn. Deze projecten worden in eigen beheer uitgevoerd en vervolgens aangeboden aan onze klanten voor verhuur of verkoop. Heeft een van onze projecten uw aandacht getrokken? Dan zijn er altijd mogelijkheden. Wij beantwoorden graag al uw vragen en zoeken samen naar de beste manier om uw droom waar te maken. Neem gerust contact met ons op.

CONTACT

Aquarius Caribbean:
T: +5999-7478441
E: info@aquarius-caribbean.com