Alle deelnemers krijgen een rugnummer en een stuurbord. De nummers worden door de organisatie toegekend aan de deelnemers. De nummers worden voor alle wedstrijden waaraan iemand deelneemt (één of meerdere) gebruikt.

Je haalt je rugnummer en stuurbord af bij de eerste wedstrijd waar je aan deelneemt. Voorbeeld: Iemand die aan alle drie de wedstrijden deelneemt, krijgt op donderdag voor de Afas-proloog zijn of haar rugnummer en stuurbord en kan deze ook voor de Coral Estate Classic en de Curaçao Duo Xtreme gebruiken.

Het is op donderdag en vrijdag mogelijk om vanaf twee uur voor de start tot uiterlijk een half uur voor de start je rugnummer en stuurbord op te halen. De deelnemers die alleen aan de Curaçao Duo Xtreme deelnemen kunnen op onderstaande tijdstippen hun startnummer en stuurbord afhalen. Deelnemers die meedoen aan één van de andere wedstrijden hebben hun nummer voor de Duo Xtreme al.

Inschrijven kan alleen online via de website. De inschrijving sluit op 14 november!

Op zaterdag 17 november kun je het rugnummer en stuurbord voor de Duo Xtreme afhalen op de volgende locaties:

10.00 -12.00 uur, Dasia
13.00-15.00 uur, Vista Bike

Bij het afhalen van je rugnummer en stuurbord betaal je voor alle wedstrijden waar je aan gaat deelnemen. Graag gepast en contant betalen.

De tarieven zijn als volgt:

Afas Proloog: NAFL: 15 (USD: 10)
Coral Estate Classic: NAFL: 25 (USD: 15)
Curacao Duo Xtreme: NAFL: 100 (USD: 56) – dus NAFL 50 (of USD 28) p.p.